Twee rare weken en fotowedstrijden

Bij Take 2De afgelopen twee weken waren heel apart. Op werk was het heel druk in verband met livegang van een nieuw systeem in het weekend van 1 oktober. De week voorafgaand, hele rare werktijden tot wel 4 uur ‘s nachts. Voordeel was wel, dat er later begonnen werd en we op dinsdagochtend lekker naar het strand zijn geweest. Wat is het dan lekker rustig in vergelijking met het weekend en er waren toch een paar honden om mee te spelen. Natuurlijk na het spelen en zwemmen, een lekker kopje koffie met appelgebak bij Take 2. Wat waren de musjes daar interessant!

 

 

 

 

HangmatFotowedstrijd

Om van de drukke werkzaamheden bij te komen, hebben we een weekje weg geboekt, naar Landal Duc de Brabant. De eerste vakantie met Dexter en dan naar een van onze favoriete parken. We hebben ooit een foto van Guus ingestuurd naar een wedstrijd van Landal, die daar gemaakt is. Op Werelddierendag, de geboortedag van Guus, werd deze foto weer gebruikt door Landal op Facebook en Twitter. Het blijft heel bijzonder om Guus en Fritz dan weer samen te zien. We gaan zien of Dexter het daar net zo leuk vind als Guus en of hij herberg In Den Bockenreyder ook zo leuk vindt. Wij denken van wel!

PuppyFotowedstrijd 2

Dit jaar weer meegedaan met een fotowedstrijd voor dierendag, dit keer van Albert Heijn. En wat denk je, winnen we deze met een hele leuke foto van Dexter met zijn Ikea puppy. Hij valt nu al in de prijzen, hoe leuk is dat!

 

 

 

 

 

Bank hangenThuiswerken

Verder was vorige week weer een beetje normaal en was de baas gewoon weer thuis aan het werk op woensdag en vrijdag. Zoals jullie kunnen zien houdt ik goed in de gaten, of hij wel een beetje door werkt. Gelukkig kan ik dan lekker relaxed liggen op de bank.

Gestrekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.