Puber en Jacht

Het is al weer een tijd geleden sinds de vorige update en er is dan ook genoeg te melden. Dexter is gelukkig volledig genezen van de nasale pyodermie en is weer helemaal het blije ei wat hij daarvoor was. Hij is gelukkig weer erg vrolijk en ondernemend.

Puber

Dexter is een heerlijke puber met echte puber oren, af en toe lijken ze niet te werken. Met geduld en vooral consequent gedrag, komen we hier eigenlijk goed doorheen. Vooral bij de jachttraining geeft dit resultaat. Over het algemeen mogen we niet klagen.

Jachttraining

Al vanaf pup zijn we bezig met jachttraining. Eerst de puppy , daarna de jonge honden jachttraining en vervolgens de “gewone” jachttraining. Hier zijn we al weer een groep opgeschoven. Je merkt aan alles dat zowel baas, maar vooral Dexter het erg leuk vinden. Hij is heel enthousiast en gedreven. Onderstaande foto’s geven een impressie van wat jachttraining inhoud. De eerste 3 foto’s zijn gemaakt door Anita Metselaar, een van onze trainsters. De andere foto’s zijn gemaakt door Hannie Warendorf, een mede cursist en fotografe, die toen haar hond Miles geblesseerd was, haar Nikon heeft meegenomen en schitterende foto’s heeft gemaakt. Hartelijk bedankt hiervoor, Anita en Hannie!

GRCN najaarswandeling

Tenslotte nog even vermelden, dat we ook dit jaar weer hebben meegelopen met de najaarswandeling georganiseerd door de Golden Retriever Club Nederland. Met 131 Golden Retrievers was het weer een waar feest. Gelukkig waren er dit jaar voldoende (modder)plassen om te laten zien wanneer een Golden in zijn element is. Ook hier wil ik de fotografen, Pieternella Vogel en Suzanne Zeegers, hartelijk bedanken voor hun mooie foto’s. Hieronder een link naar de foto pagina van het evenement. https://www.goldenretrieverclub.nl/fotoalbums/8-activiteiten/296-wandeling-buffet-ugchelen-2019

3 reacties op Puber en Jacht

  1. Gave foto’s!
    Mooi als een echte pro foto’s maakt, die zijn toch altijd net even wat anders. Wat is het toch een leuke, gekke hond, die zich ook weet te gedragen als het moet. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.